Teambuilding pe trotinete

Teambuilding pe trotinete

Am creat Trotiso pentru a fi nu numai un mijloc de transport rapid și distractiv, ci pentru a înviora ziua oamenilor într-un mod în care nici o altă activitate nu poate. Trotiso, nu este doar un serviciu de închirieri, este o experiență unică care îi inspiră pe oameni să recunoască faptul că între alb și negru există un univers infinit de culori care așteaptă să fie descoperit.

Locurile din jurul nostru sunt o extensie a lumilor noastre interioare, așa că responsabilitatea noastră colectivă este de a face Brașovul să reflecte ideile vesele pe care le concep mintea noastră, îmbunătățind simultan flexibilitatea traficului oferind o alternativă de transport.
Scuterele noastre sunt verificate în mod regulat pentru a asigura o siguranță maximă la fiecare kilometru nou.

Recompensează-ti angajații împreună cu Trotiso o metoda moderna de a combate sedentarismul. Închiriază trotinete electrice si oferă oportunități ecologice si sănătoase de petrecerea timpului constructiv si distractiv împreună. Trotiso iti diversifica programul de teambuilding in Brasov.

Benefits and Drawbacks Of Car WaxInchirieri trotinete Brasov. Primul delivery de trotinete din Brasov

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii

  • Răspuns Linda Sanders mai 9, 2017 la 11:14 am

    Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor. Erates vitae node metus. Morbi […] Mai mult...Paetos dignissim at cursus elefeind norma arcu. Pellentesque accumsan est in tempus etos ullamcorper, sem quam suscipit lacus maecenas tortor. Erates vitae node metus. Morbi suspendisse a tortor velim pellentesque uter justo magna gravida. Pellentesque accumsan, ex in tempus ullamcorper terminal. Mai puțin...

Latest Post
Most Commented
Text Widget
Primus elit lectus at felis malesuada node ultricies forte uno ligula sande. Porta an urna vestibulum commodo convallis laoreet enim.