Despre noi

Trotiso Brasov

Primul delivery de trotinete electrice din Romania

Trotiso este un serviciu modern de inchiriat trotinete electrice pentru atunci cand vrei sa te deplasezi rapid prin oras pe distante scurte sau cand pur si simplu ai chef de o plimbare. Un lucru foarte important pe care dorim sa il subliniem este ca o mare parte din incasarile noastre pleaca spre diverse cauze nobile si cazuri sociale.

  • Trotinetele inchiriate de la noi fac alti oameni fericiti
  • Suntem o echipa tanara si deschisa la nou
  • Am inteles inca de la bun inceput ce inseamna ECO
  • Incurajam turismul in Brasov
  • Te scutim de nervii din ambuteiajele din trafic

Intrebari generale

Cum inchiriez o trotineta electrica?
Primul pas este acela de a intra la noi pe site si sa folosesti softul nostru special conceput prin care poti inchiria trotinetele electrice. Trotinetele se închiriază achitând contravaloarea perioadei stabilite cash sau card la livrarea acestora in locatia ta.
Am nevoie de un act de identitate pentru a inchiria o trotineta electrica?
Da, ai nevoie de cartea de identitate sau de pașaport pentru a inchiria trotinete electrice.
Cum si cand pot inchiria o trotineta?
Prin softul nostru online este mult mai simplu pentru toata lumea sa vada daca exista trotinete libere in intervalul dorit. Intrii, alegi nr de trotinete si verifici daca este disponibila data si ora respectiva pentru trotineta ta.
OK, am inchiriat trotineta, m-am plimbat, dar cum o returnez?
Este mai simplu decat iti poti imagina. Ne suni si noi venim sa o luam!

Acum suni - Acum ajunge

Salut, sunt Marcel … web designerul de la Trotiso. Prima data cand am inchiriat o trotineta a fost in Roma…acum 6 ani. Eram putin sceptic sa fiu sincer, insa cand am vazut ca o trorineta iti arata tot orasul in timp record, am ramas pur si simplu uimit. Din punctul meu de vedere, inchirierea trotinetelor electrice este cea mai buna, eficienta si distractiva modalitate de a vizita, de a te plimba si de ce nu, de a merge si la servici.

Accesibilitate
Simplitate in inchiriere
Clienti multumiti