Servicii corporate

Serviciul de inchiriere corporate

Inchiriem trotinete electrice firmelor si corporatiilor

Fie ele nationale sau multinationale, marea majoritate a corporatiilor pledeaza pentru un medi ECO cat mai sustenabil.
Protejam impreuna cu voi mediul inconjurator si scadem impreuna gradul emisiilor de CO2 prin utilizarea cat mai frecventa a mijloacelor de transport alimentate prin energie regenerabila.

Colegi fericiti

Go BIG! Premiaza-ti echipa si ofera-le transport gratuit de acasa pana la birou pentru una an intreg! Inchiriaza trotinete pe termen mediu si lung!

So-ci-a-li-za-re

Ati ajuns la Brasov in Team Building si vreti sa fiti toti la un loc? Este simplu, trebuie sa inchiriezi trotinete electrice si gașca va fi unita.

Sa fim uniti

90% din profit se direcționează către recuperarea psiho-motrică a copiilor cu deficiențe și susținerea psihică a familiilor afectate de Covid19.

100% ECO

Progresul este imposibil fără schimbare, iar cei care nu se pot răzgândi nu pot schimba nimic. Am sustinut si sustinem un mediu cat ecologic pentru viitor.

Happy crew

Fiecare desk cu trotineta lui, fiecare angajat cu bucuria lui. Plimbarea de dimineata  pana la birou nu poate fi mai placuta decat cu trotineta.

La fix!

Hai sa nu mai intarziem la program datorita traficului infernal din fiecare dimineata. Inchiriaza trotinete electrice pentru angajatii tai, fenteaza traficul!

Recenzii corporate

Parerile reprezentantilor firmelor cu care am colaborat
  • Am inchiriat trotinete electrice de la Trotiso pentru team building-ul organizat de catre firma noastra, impreuna cu colaboratorii nostrii. Am ramas placut surprinsi de promptitudinea si rapiditatea serviciilor acestora.

    Antonia Bratean
    Salon Portre
  • Am inchiriat trotinete de la Trotiso pentru angajatii nostrii, speram ca asa sa scapam de intarzierile la birou cauzate de traficul infernal de dimineata.

    Ciobanu Alex
    Burza delivery
0
Timp castigat
0
Reducem poluarea
0
Trotinete inchiriate zilnic
0
Profit redirectionat
Accesibilitate

Nu ai nevoie de permis: scuterele electrice nu sunt foarte rapide. Cu viteze moderate, sunt ușor de controlat si de stapanit in situatii limita. Acesta este motivul pentru care nu au nevoie de permis de conducere.

Super Simplu

Compacitate: Datorită designului lor subțire, scuterele electrice sunt convenabile pentru a circula în trafic. Spre deosebire de celelalte mijloace de transport nu o sa ai deloc probleme cu motorul, lanțul sau anvelopele.

Foarte sigure

Siguranță: scuterele electrice au multe caracteristici de siguranță. Controlul accelerației fiind acționat manual la fel și la frâne, acestea fiind ușor accesibile. Toate trotinetele noastre au stopuri si far de iluminat.

Fara griji!

Simplu de întreținut: scuterele electrice sunt ușor de întreținut, datorită materialului robust cu care sunt fabricate. Aveți doar trei părți majore de luat în considerare și acestea sunt motorul, bateria și controlerul.

Parcare gratuita

Facilitatea parcării: Deoarece sunt atât de compacte, găsirea parcării este foarte ușoară! Ba mai mult, daca nu vreti sa le lasati afara, le puteti lua cu dvs. la birou sau in propriul apartament … si nu sunt grele deloc!

Gata cu zgomotul!

Fără poluare fonică: scuterele electrice sunt foarte silențioase. Drumurile sunt pline de masini zgomotoase, care sunt o adevarata pacoste. Scuterele electrice contribuie la reducerea poluări fonice pe drumuri.